Αδαμίδης ΑΕ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ SERVICE

Ελέγξτε πότε η BMW σας χρειάζεται service με τον οδηγό ενδείξεων.

 

Service Λαδιού

Το φίλτρο λαδιού και το λάδι στη μηχανή της BMW σας θα πρέπει να αντικατασταθεί για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση και η διατήρηση της αποδοτικότητας. Το μικροφίλτρο θα πρέπει επίσης να αντικατασταθεί.

Μικροφίλτρο

Το φίλτρο μικροφίλτρο / γύρης θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάθε αλλαγή του λαδιού του κινητήρα . Αυτό το εικονίδιο μπορεί να μην εμφανίζεται στην BMW σας.

Μπουζί

Τα μπουζί στον κινητήρα βενζίνης σας θα πρέπει να αντικατασταθούν σε κάθε δεύτερη αλλαγή λάδιου μαζί με το φίλτρο αέρα. Αυτό το εικονίδιο μπορεί να μην εμφανίζεται στην BMW σας.

Υγρό φρένων

Το υγρό φρένων της BMW σας θα πρέπει να αντικατασταθεί για να διατηρήσει τη βέλτιστη απόδοση.

Φίλτρο Σωματιδίων Diesel

Το φίλτρο σωματιδίων diesel στην BMW σας μπορεί να έχει μπλοκαριστεί ή να χρειάζεται αντικατάσταση. Επισκεφτείτε το πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο BMW Service

Έλεγχος Οχήματος

Αυτή η λεπτομερής επιθεώρηση καλύπτει μια ευρεία ποικιλία ελέγχων προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η BMW σας παραμένει ασφαλής, για κυκλοφορία και συνεχίζει να να αποδίδει στο βέλτιστο. Το σύμβολο αυτό μπορεί επίσης να εμφανιστεί για τα άλλα ελαττώματα του οχήματος που απαιτούν προσοχή.

Μπροστινά φρένα

Τα μπροστινά τακάκια φρένων της BMW σας είναι κοντά στο όριο φθοράς τους και χρειάζονται αντικατάσταση. θα πρέπει επίσης να ελεγχθούν οι δισκόπλακες σας.

Πίσω φρένα.

Τα πίσω τακάκια φρένων της BMW σας είναι κοντά στο όριο φθοράς τους και χρειάζονται αντικατάσταση. θα πρέπει επίσης να ελεγχθούν οι δισκόπλακες σας.

KTEO

Ελεγχος όχηματος για ΚΤΕΟ

Άγνωστο εικονίδιο;

Αν δεν αναγνωρίζεται το εικονίδιο στη λίστα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310753615.