PEUGEOT SUV 2008
από 15.950€

Το μικρομεσαίο SUV.

ο PEUGEOT 2008 είναι ένα compact και επιβλητικό SUV, με πρωτοποριακή εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως.

Ο σχεδιασμός του τονίζει τα τυπικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας των SUV, προβάλλοντας ακόμα περισσότερο την τη δύναμη και στιβαρότητα του χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι προεκτάσεις των φτερών, η κάθετη μάσκα και οι προφυλακτήρες παρέχουν την απαραίτητη προστασία στο αμάξωμα, η οροφή που γλιστρά προς τα πίσω, το διακοσμητικό φιλέτο πάνω από τις πίσω πόρτες και το σποϊλερ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τονίζουν το σοφιστικέ σχεδιασμό του.

Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια φανερώνει την ετοιμότητά του να ξεπεράσει οτιδήποτε υπάρχει μπροστά του, αψηφώντας το είδος του δρόμου.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα περιφερειακά πλαστικά προστατευτικά, οι μπάρες οροφής, τα φιλέτα πάνω από τις πίσω πόρτες και το πίσω σποϊλερ, είναι στοιχεία που συντελούν στην διαμόρφωση της δυναμικής του προσωπικότητας.

Peugeot 2008 το μικρομεσαίο SUV

Peugeot i-Cockpit

Το PEUGEOT i-Cockpit® σας εξασφαλίζει μοναδική εμπειρία οδήγησης.
Ο ιδανικός πίνακας οργάνων που σας επιτρέπει να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στο δρόμο και μετατρέπει κάθε σας ταξίδι σε πραγματική απόλαυση.
Χάρη στο μικρής διαμέτρου τιμόνι, τα χέρια σας παραμένουν πιο κλειστά και σε πιο χαμηλή θέση πιασίματος, σε σχέση με ένα νορμάλ τιμόνι - με αποτέλεσμα ο τρόπος που οδηγείτε να γίνεται με μεγαλύτερη ηρεμία και πιο χαλαρός.

Χάρη στον πίνακα οργάνων τεχνολογίας head-up, με τη μπλε LED απόχρωση στο περίγραμμα των οργάνων, δεν θα χρειαστεί να πάρετε ποτέ το βλέμμα σας από το δρόμο. Εδώ, όλες οι βασικές πληροφορίες οδήγησης, εμφανίζονται ακριβώς μπροστά στο οπτικό σας πεδίο, παρέχοντάς σας έτσι τη δυνατότητα μίας πιο χαλαρής και ασφαλέστερης οδηγικής εμπειρίας.
Και τέλος, η δυνατότητα ελέγχου όλων των βασικών λειτουργιών οδήγησης μέσω της οθόνης αφής των 7’’

Το νέο Peugeot 2008 διαθέτει πληθώρα συστημάτων high-tech, και οικονομικούς κινητήρες Puretech και BlueHDi
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ PURETECH & BLUEHDi

Puretech

Το νέο SUV PEUGEOT 2008 εφοδιάζεται με τους νέους Euro 6- PureTech 3κίλυνδρους κινητήρες βενζίνης, που εξασφαλίζουν μοναδικές επιδόσεις και πολύ χαμηλά κόστη χρήσης. Με ακόμα χαμηλότερο βάρος και πιο συμπαγείς διαστάσεις, παρουσιάζουν ακόμα πιο αυξημένη απόδοση. Ειδική αναφορά αξίζει στην έκδοση με τον 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 και το αυτόματο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων EAT6, που χαρίζει ταχύτητα και ηρεμία στις αλλαγές.

Αλλά και για εκείνους που προτιμούν τα diesel, υπάρχει η τεχνολογία BlueHDi, με δραστικό περιορισμό της κατανάλωσης, λιγότερες εκπομπές NOx (nitrogen oxide) – έως και 90% - και βελτιωμένες εκπομπές CO2.

MIRROR SCREEN
ACTIVE CITY BRAKE

GRIP CONTROL®

Το σύστημα Grip Control® εξασφαλίζει στο 2008 τη δυνατότητα να κινηθεί σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις και σε εσάς να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Άμεσο και εύκολα προσαρμόσιμο, το Grip Control® βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους, τροποποιώντας τη συμπεριφορά των εμπρός κινητήριων τροχών χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο του συστήματος ESP. Διαθέσιμο με κινητήρες ιπποδύναμης από 110hp με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, το Grip Control® διατίθεται με 16’’ ή 17’’ χειμερινά ελαστικά Mud & Snow.

Το σύστημα Grip Control® προσφέρει 5 προγράμματα οδήγησης, μέσω κεντρικού επιλογέα:
- Standard
- Snow
- All-Terrain
- Sand
- ESP Off

Peugeot 2008 SUV με σύστημα πρόσφυσης Grip control