Όμιλος Εταιριών << ΑΔΑΜΙΔΗ >>

Ο Όμιλος Εταιριών << ΑΔΑΜΙΔΗ >> δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου (εμπορία – service - χρηματοδοτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες) και της κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων, με τις εταιρίες Αδαμίδης ΑΕ και Αδαμίδης ΑΤΕΒΕ.

Image

Η Αδαμίδης ΑΕ έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 28000 κατόχους αυτοκινήτων PEUGEOT BMW MINI και SUZUKI και έχει πωλήσει περισσότερα από 12000 αυτοκίνητα PEUGEOT BMW - ΜΙΝΙ καινούργια και μεταχειρισμένα.
Η ποιότητα, η ακρίβεια, η διαφάνεια και η ταχύτητα καθιέρωσαν την Αδαμίδης ΑΕ στον χώρο του αυτοκινήτου ως την καλύτερη κάθετη μονάδα στην Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνον.
Κτιριακές Εγκαταστάσεις
Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 14.500 μ2 που βρίσκονται στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών στεγαζονται οι εκθέσεις των αυτοκινήτων BMW- MINI, PEUGEOT και SUZUKI νέων και μεταχειρισμένων, οι χώροι του service, των φανοβαφείων, των ηλεκτρολογίων, αποθήκης γνησίων Ανταλλακτικών-αξεσουάρ, lifestyle shops και τα γραφεία Διεύθυνσης.
Διαδικασίες- Πιστοποιήσεις
Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρησης ΕΝ ISO 9001 και ΕΛΟΤ ΤΠ 1434 . Κατέχει επίσης την πιστοποίηση QMA (σύστημα διαχείρησης ποιότητας BMW) η οποία εφαρμόστηκε αρχικά πιλοτικά μόνο στην Αδαμίδης ΑΕ για τον έλεγχο της λειτουργίας και το εφικτό της εφαρμογής, και αργότερα στους υπολοίπους αντιπροσώπους BMW.

Image

Ο κατασκευαστικός κλάδος του Ομίλου δημιουργήθηκε το 1966 με κατασκευές κατοικιών επαγγελματικών χώρων και δημοσίων έργων. Από το 1990 εκπροσωπείται από την Αδαμίδης ΑΤΕΒΕ έχοντας υλοποιήσει πολλά και μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα.
Στον τομέα των δημοσίων έργων ανήκει η κατασκευή πολλών σχολικών εγκαταστάσεων , αθλητικών χώρων ανοιχτού και κλειστού τύπου, νοσοκομείων καθώς και το ανοιχτό θέατρο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στον ιδιωτικό τομέα έχουν κατασκευαστεί δεκάδες βιομηχανικοί χώροι, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, συγκροτήματα κατοικιών και ξενοδοχείων.
Κορυφαία συνεργασία είναι η κατασκευή-πρόκληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος <> 80.000μ2 κατηγορίας 5*+, με μαρίνα χωρητικότητας 90 σκαφών και ανάλογα έργα υποδομής σε έκταση 450.000μ2 στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Με το τελευταίο έργο σηματοδοτείται η προσέγγιση της εταιρίας μας τόσο με τον τουριστικό κλάδο όσο και με τον ενεργειακό.