Ώρα να αποσύρετε το παλιό σας αυτοκίνητο!

Image

Το μέτρο της απόσυρσης συνεχίζεται, μόνο από την Peugeot. Με μοναδικά οφέλη για όλους και δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε νέου μοντέλου της γαλλικής μάρκας σε χαμηλές τιμές.

Έχετε στην κατοχή σας ένα παλιό αυτοκίνητο που σας ταλαιπωρεί και σας επιβαρύνει συνεχώς με απρόβλεπτα έξοδα; Τώρα μπορείτε να το αποσύρετε ή να το ανταλλάξετε με ένα ολοκαίνουργιο από την Peugeot. Το πρόγραμμα της Peugeot αφορά όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όσο παλιά κι αν είναι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται.

Ειδικά για τα αυτοκίνητα μηδενικής αξίας, η Peugeot αναλαμβάνει να ολοκληρώσει για λογαριασμό του πελάτη:

- τη διαδικασία της Απόσυρσης,

- την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου

- και τη μεταφορά του οχήματος στα πιστοποιημένα Κέντρα Ανακύκλωσης.

Έτσι, σας απαλλάσσει από κάθε ταλαιπωρία.

Εκμεταλλευτείτε το Πρόγραμμα Απόσυρσης για να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της μάρκας. Η προσφορά ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα!

Η συντήρηση ενός παλαιού αυτοκινήτου κοστίζει περισσότερο από όσο φαντάζεστε

Ένα αυτοκίνητο 15ετίας (ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου στην Ελλάδα ξεπερνά τα 13 έτη) εκτός από επικίνδυνο, λόγω της απουσίας σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας, είναι και κοστοβόρο προκειμένου να συντηρηθεί σωστά.

Ενδεικτικά,

Το κόστος συντήρησης για τα 5 πρώτα έτη ζωής ενός αυτοκινήτου υπολογίζεται σε 1.100 ευρώ, συνολικά. Μετά από αυτή την περίοδο, πολλά ανταλλακτικά συμπληρώνουν σταδιακά το όριο ζωής τους και δημιουργούν αυξημένη δαπάνη αντικατάστασής τους. Εξαρτήματα όπως τααμορτισέρ, ελαστικά, σετ χρονισμού, συμπλέκτης, εξάτμιση, δίσκοι φρένων. Αργότερα ακολουθούν ακόμη πιο σημαντικά ανταλλακτικά, όπως σινεμπλόκ, ψαλίδια, ημιαξόνια, καταλύτης.

Το κόστος για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου και την αντικατάσταση όλων των αναγκαίων ανταλλακτικών ανέρχεται σε ένα πολύ μεγάλο κόστος, που μπορεί να ξεπεράσει τα 8.500 €.

Άρα η απόσυρση του παλιού αυτοκινήτου και η αντικατάστασή του με ένα νέο έχει πολλαπλά οφέλη: όχι μόνο για το περιβάλλον (μειωμένοι ρύποι) αλλά και για τον ιδιοκτήτη του (χαμηλότερη κατανάλωση, χαμηλότερα πάγια έξοδα, υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια). 

Μάθετε περισσότερα στο επίσημο δίκτυο της Peugeot
 

Γνωρίστε τη γκάμα των καινούργιων μοντέλων της Peugeot


Peugeot 108

Το στιλάτο αυτοκίνητο πόλης συνδυάζει την ευελιξία με τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Διαθέσιμο σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις και με πλήρως ανοιγόμενη οροφή.

Peugeot 208

Το δημοφιλές σουπερμίνι ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, την οδηγική απόλαυση και την πλήρη γκάμα αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και diesel, έως την κορυφαία έκδοση GT Line.


Peugeot 301

Ένα οικογενειακό sedan με έμφαση στην πρακτικότητα – με τεράστιο χώρο αποσκευών 640 λίτρων – και οικονομία στην καθημερινή χρήση.


Peugeot 308

Σε 5θυρο hatch ή station wagon, GT ή GTi, το 308 τα έχει όλα σε μεγάλες δόσεις: design, τεχνολογία και οδηγική εμπειρία.


Peugeot 508

Η premium μπερλίνα θέτει νέα δεδομένα στην μεσαία κατηγορία. Με εντυπωσιακή σχεδίαση, πολυτελές εσωτερικό, ενεργητική ανάρτηση, σπορ οδική συμπεριφορά, ισχυρούς κινητήρες και υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως το πρωτοποριακό σύστημα Night Vision.


Peugeot 2008

Το εισιτήριο για την περιπέτεια έρχεται από ένα SUV με compact εξωτερικές διαστάσεις, που είναι όμως «γενναιόδωρο» σε χώρους και δυνατότητες.


Peugeot 3008

Σχεδίαση, ψηφιακό ταμπλό i-Cockpit, κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης – ασφάλειας και μοναδική εμπειρία οδήγησης. Όλα τα παραπάνω σε ένα premium SUV.


Peugeot 5008

Κομψότητα, πολυτέλεια και χώροι για έως 7 επιβάτες σε ένα SUV που μπορεί να φθάσει παντού.