Νέο Peugeot 508. Γεμάτο τεχνολογίες!

peugeot 508 2202styp 104.384659.17

Μέσα σε λίγους μήνες το νέο Peugeot 508 έχει σαρώσει τα βραβεία διεθνώς και έχει ήδη κερδίσει το κοινό, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από δέκα χιλιάδες παραγγελίες στην Ευρώπη.

Τι κάνει όμως τη ριζοσπαστική γαλλική μπερλίνα να ξεχωρίζει; Πέραν του καλαίσθητου εξωτερικού με τις απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, το 508 ξεχειλίζει από τεχνολογία. Κι ακολουθούν μερικά παραδείγματα για του λόγους το αληθές.

Με την απόλυτη ακρίβεια του πλαισίου, την αμεσότητα του συστήματος διεύθυνσης και την υποδειγματική οδική συμπεριφορά, χάρη στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και την ενεργητική ανάρτηση AMVAR, το νέο 508 ενισχύει το αίσθημα της οδηγικής απόλαυσης και της ελευθερίας κίνησης. 

Κάθεστε στη θέση του οδηγού απολαμβάνοντας την αμεσότητα των χειρισμών και οδηγείτε σχεδόν ‘με τη σκέψη’ εκμεταλλευόμενοι το Peugeot i-Cockpit. Με το μικρής διαμέτρου τιμόνι, την πλήρως διαμορφώσιμη ψηφιακή οθόνη του Head-Up Digital Display και την High Definition οθόνη αφής των 10’’ χωρητικής τεχνολογίας.

Θα εκτιμήσετε την άνεση των καθισμάτων, τη λειτουργία μασάζ πολλαπλών σημείων και το ηχοσύστημα Hi-Fi της FOCAL που προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και κορυφαία πιστότητα αναπαραγωγής, επιτρέποντάς σας να ταξιδέψετε σ’ έναν κόσμο μοναδικών οδηγικών συγκινήσεων.

Παράλληλα, χάρη στην αποδοτικότητα των κινητήρων PureTech και BlueHDi και του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων EAT8, το νέο 508 επιτυγχάνει εκπληκτικές επιδόσεις τόσο στον τομέα της κατανάλωσης, όσο και σε εκείνον των εκπομπών CO2.

Τέλος, οδηγώντας τη νύχτα, με τη βοήθεια της κάμερας υπερύθρων που βρίσκεται τοποθετημένη στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και μέσω της τεχνολογίας “Night Vision”, σας δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσετε ο,τιδήποτε κινείται στην πορεία σας.

Εφοδιασμένο με συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης οδήγησης τελευταίας τεχνολογίας, το νέο PEUGEOT 508 σας ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον.

 

Πηγή: www.protothema.gr