Νέο Suzuki Vitara 1600cc Diesel 4x4, Τώρα και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Vitara Diesel Auto 4x4

ΝΕΟ SUZUKI VITARA 1.6 DIESEL, 4WD, ΑΥΤΟΜΑΤΟ.

Οδηγήστε και αποκτήστε το μοναδικό στην κατηγορία του Τετρακίνητο Diesel με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Κινητήρας DIESEL 1.600cc.

 

DieselΟ κινητήρας diesel στο Νέο Suzuki Vitara αποδίδει 120 Hp / 3750 rpm και 320 Nm / 1750 rpm. Σε συνδιασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων επιτυγχάνει  απαράμιλλή οικονομία καυσίμου με την μέση κατανάλωση να περιορίζεται σε 4,5 λίτρα / 100χλμ και οι εκπομπές CO2 είναι 118gr/km, πληρώνοντας μόνο 107,6 € τέλη κυκλοφορίας.

line

 Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων

TCSS

(ΤCSS: Twin Clutch System by Suzuki)

To νέο Suzuki Vitara διατίθεται πλέον και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Το σύστημα αποτελείται από μια μηχανική μετάδοση με 6 σχέσεις ταχυτήτων, και δύο ξηρού τύπου συμπλέκτες, των οποίων το συγχρονισμό και την εμπλοκή διαχειρίζεται ένας ηλεκτροϋδραυλικός μηχανισμός. Διαθέτει δυο βασικές λειτουργίες, την κλασική αυτόματη και τη χειροκίνητη μέσω του επιλογέα ή των χειριστηρίων (paddles) που βρίσκονται στο τιμόνι.

Τα πλεονεκτήματα του νέου κιβωτίου TCSS είναι τα εξής:

• Το κιβώτιο TCSS συνδυάζει την άνεση που προσφέρει ένα κλασικό αυτόματο κιβώτιο με την αμεσότητα και το σπορ χαρακτήρα ενός 'γρήγορου' χειροκίνητου, αφού οι αλλαγές σχέσεων γίνονται εξαιρετικά γρήγορα και ομαλά.

• Εξασφαλίζει σημαντική οικονομία καυσίμου σε σχέση με ένα συμβατικό αυτόματο κιβώτιο, αφού δεν υπάρχει ο μετατροπέας ροπής να απορροφά ισχύ και έργο από τον κινητήρα. Επιπρόσθετα, στην αυτόματη λειτουργία, οι αλλαγές σχέσεων γίνονται στις ιδανικές στροφές, ώστε να συνδυάζεται ιδανικά η επιτάχυνση με την οικονομία καυσίμου.

line

 Τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης ALLGRIP.

allgrip

Το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP του Νέο Suzuki Vitara με τις τέσσερις επιλογές λειτουργίας που διαθέτει (AUTO • SNOW • SPORT • LOCK) δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέξει την λειτουργία που ταιριάζει περισσότερο στο οδόστρωμα στο οποίο κινείται, εξασφαλίζοντας εξαιρετική εντός και εκτός δρόμου απόδοση. Παράλληλα, οι μεγάλης διαμέτρου τροχοί, σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (18,5 εκ), που οφείλει να έχει ένα SUV, προδιαθέτουν για τις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου. Όποιος κι αν είναι ο δρόμος, το Νέο Suzuki Vitara θα περάσει με χαρακτηριστική ευκολία.

 

 

 

 

 

 

 

line

 

 test driveepikoinonia2